ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα διαρκείας για τη νέα σεζόν

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα διαρκείας για τη νέα σεζόν
ΠΑΟΚ, Τούμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις τιμές στα διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που όπως αναμενόταν θα είναι αυξημένες σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Από τις 18 Ιουνίου και μόνο μέσω διαδικτύου οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Όσοι τα προμηθευτούν μέσω ίντερνετ θα τα αγοράζουν σε καλύτερες τιμές από αυτούς που θα περιμένουν την 1Ιουλίου να κυκλοφορήσουν στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Οι τιμές ήταν αναμενόμενο ότι θα είναι αυξημένες καθώς πέρυσι έμειναν χαμηλές ως μιας μορφής αποζημίωση για τους φιλάθλους που λόγω τιμωρίας είχαν στερηθεί τη δυνατότητα να δουν την ομάδα σε 10 παιχνίδια της περιόδου 2016-17.

Με τις κάρτες διαρκείας οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, σε κανονική περίοδο και πλέι οφ, τους αγώνες κυπέλλου καθώς και όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα δώσει ο ΠΑΟΚ σε προκριματικά και ομίλους είτε στοChampions League είτε στοEuropa League.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη. Και για αυτό θα υπάρξει…ταβάνι στις 22 χιλιάδες.

Δείτε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ