ΠΑΟΚ

ΠΑΟK: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό

ΠΑΟK: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό
MOTIONTEAM

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ μπήκαν από τη Δευτέρα (1/6) σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Κυριακής (7/6) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Οι δοκιμές του Αμπέλ Φερέιρα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα των playoffs με τον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Ωστόσο οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ μπήκαν από σήμερα σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού να καταλήγει σε τουρνουά τριών ομάδων.

"Μετά από σχεδόν τρεις μήνες ο Δικέφαλος μπαίνει σε εβδομάδα αγώνα. Η προετοιμασία για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την πρεμιέρα των Play Offs ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (01.06) στη Νέα Μεσημβρία.

"Ο Ιούνιος φέρνει νέα δεδομένα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση φτάνει στο τέλος της. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια το απόγευμα της Δευτέρας (01.06) στη Νέα Μεσημβρία και έπιασαν δουλειά για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (07.06, 19:30).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρεξίματα, συνεχίστηκε με τακτική μέσω παιχνιδιών σε μισό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά τριών ομάδων. Την Τρίτη (02.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία» αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ