ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκινά η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου

ΠΑΟΚ: Ξεκινά η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάριο Γκαλίνοβιτς, νέος επικεφαλής του ιατρικού τιμ και γυμναστής φυσικής κατάστασης είναι τα νέα πρόσωπα που θα προσληφθούν στον ΠΑΟΚ για να στηρίξουν τον Αμπέλ Φερέιρα.

Για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο σχετικά με την παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εκτός από τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Άρη στις οποίες τόνισε ότι έχει συζητήσει τόσο με τηνοικογένεια Σαββίδη, όσο και με το νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, για την επόμενη ημέρα στην ομάδα και πως οιαπόψεις τους συμπίπτουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει απόφαση να συνεχίσει ο Αμπέλ Φερέιρα και την επόμενη χρονιά, ώστε να μειωθεί το ρίσκο ενόψει των αγώνων που θα έχει να δώσει ο Δικέφαλος σε 5 εβδομάδες περίπου για τα προκριματικά τουChampionsLeague. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή ήταν εξ αρχής και η εισήγηση του Γερμανού αθλητικού διευθυντή που θεωρεί ότι δεν υπάρχει χρόνος για τόσο ριζικές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία από την στιγμή που ξεκινούν στις 25 ή 26 Αυγούστου οι υποχρεώσεις της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του Δικέφαλου. Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει καθώς φαίνεται, μετά και όσα έγιναν στη σεζόν που τελείωσε, ότι υπάρχει ανάγκη αναδιάρθρωσης σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν ένα επιτελείο από στελέχη που θα στηρίζουν το έργο του εκάστοτε προπονητή, αλλά θα ανήκουν στην ομάδα και δεν εξαρτώνται από τυχόν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο πρώτος που θα στελεχώσει το συγκεκριμένο τιμ θα είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ αντί του Γιώργου Σκιαθίτη που αποχωρεί. Ήδη υπάρχει κενό μετά την παραίτηση του Ευθύμη Παπασούλη και θα καλυφθεί με την πρόσληψη ενός άλλου ειδικού που θα αναλάβει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου ενώ υπάρχει απόφαση για την πρόσληψη και ενός γυμναστή φυσικής κατάστασης που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Η πρόσληψη ενός τέτοιου γυμναστή μοιάζει επιβεβλημένη καθώς φέτος αυτή την δουλειά την έκανε ένας από τους συνεργάτες του Αμπέλ Φερέιρα και δεν έμειναν όλοι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Όλα τα παραπάνω θα γίνουν για να στηριχθεί το έργο του προπονητή με ανθρώπους ειδικούς στον τομέα τους προκειμένου να υπάρξουν φαινόμενα που φέτος στοίχισαν στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ