ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή μετά από 34 μήνες!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην κορυφή της Super League Σουρωτή μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Ξάνθη και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2015.

Ήταν η τρίτη ημέρα του 2015 (3/1/2015), όταν ο ΠΑΟΚ νικούσε 3-2 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, για τη 17η αγωνιστική εκείνης της σεζόν, και περνούσε στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έπειτα από 34 μήνες, ο "Δικέφαλος" βρίσκεται ξανά στην κορυφή! Η έβδομη αγωνιστική της Super League Σουρωτή (ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, αλλά δεν μεταβάλλει την κορυφή της βαθμολογίας) βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, καθώς η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ξάνθη (1-1) στην πόλη της Θράκης.

Την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην κορυφή, τη νίκη είχαν δώσει τα γκολ των Μιγκέλ Βίτορ, Μαντούρο και Αθανασιάδη, ενώ για τους "κυανέρυθρους" είχαν σκοράρει οι Γιάννου και Κολοβός.

Από εκείνη την ομάδα έχει παραμείνει στο τωρινό ρόστερ ο Έργκις Κάτσε (αλλά και Κίτσιου ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Σιντ Τρούιντεν), ενώ αντίπαλος γκολκίπερ ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Λαμία και την Κυριακή δέχθηκε τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ