ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Κρούση στην Κάλιαρι για Μπράνταριτς"

AEK Athens' Kostas Galanopoulos, left, and Rijeka's Filip Bradaric challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and Rijeka at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AEK Athens' Kostas Galanopoulos, left, and Rijeka's Filip Bradaric challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and Rijeka at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στην Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς αλλά το ποσό που ζητούν οι Ιταλοί για τον Κροάτη αμυντικό μέσο τους ανάγκασε να αποχωρήσουν.

Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει ότι η Κάλιαρι αξιολογεί τον 27χρονο χαφ στα 15 εκατομμύρια ευρώ και από τον ΠΑΟΚ αλλά και τη Σεβίλλη που επίσης ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη, τον οποίοι Ιταλοί απέκτησαν με 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ φυσικά και δεν μπορεί να κινηθεί σε τέτοια επίπεδα και το όποιο του ενδιαφέρον, για τον πρώην συμπαίκτη του Γιόζιπ Μίσιτς δε γίνεται να προχωρήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη και Ζαμπά κόντρα στην Ουνιβερσιτατέα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ