ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ: Ο διαιτητής του τελικού του Champions League, Ντανιέλε Ορσάτο, στην Τούμπα

Referee Daniele Orsato reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Referee Daniele Orsato reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Ιταλός ρέφερι, Ντανιέλε Ορσάτο, που σφύριξε τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί, είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ, ενώ έχει διευθύνει παλαιότερα και το ΠΑΟΚ - Ρουμπίν Καζάν.

Ο Ντανιέλε Ορσάτο που σφύριξε στον τελευταίο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί, ορίστηκε διαιτητής του δεύτερου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ιταλός, που έχει βρεθεί στο παρελθόν και πάλι στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλη ρωσική ομάδα την Ρούμπιν Καζάν και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ντανιέλε Ντόβερι που ήταν πρώτος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας , ενώ στο VAR οι Μάρκο Γκουιντά και Φίλιπο Μέλι.

Ο 44χρονος ήταν στο Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 1-0 για το Champions League της σεζόν 2019-20, ενώε ίχε διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στις 24 Οκτωβρίου του 2012 ξανά για το Champions League με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν τη νίκη με 2-1 στη Γαλλία.

Επίσης είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος, στη νίκη επί της Γεωργίας με 2-1 το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, ενώ για την διοργάνωση του Europa League το Παναθηναϊκός - Ντινάμο Μόσχας 1-2 το 2012 και το Ατρόμητος - Φενέρμπαχτσε το 2015 για τα playoffs.

ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

O ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με την Κρασνοντάρ με μια προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία και που θα είναι ανοικτή για τα πρώτα 15' στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 14:00, ενώ ο Μουράντ Μουσάεφ θα μιλήσει στις 6.30 μ.μ και μισή ώρα αργότερα θα προπονήσει την Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας.

"Την παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό διαπιστευμένων εκπροσώπων του Τύπου προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για τον ίδιο λόγο, η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά ΜΟΝΟ από το κανάλι μας στο YouTube. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Κράσνονταρ, με τα ίδια υγειονομικά μέτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15’ θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική" ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ