ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ που θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Δικέφαλου για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε έτος της συνεργασίας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την κρατική τηλεόραση, που θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Δικέφαλου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του προσφορά από την κρατική τηλεόραση, για την οποία ως όφειλε να κάνει, ενημέρωσε τη NOVA. Και αυτό διότι σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε μαζί της, μέχρι και το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η NOVA είχε το δικαίωμα της τελικής προσφοράς.

Σε περίπτωση που ισοφάριζε έστω την προσφορά από την ΕΡΤ θα διατηρούσε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά αυτό τέτοιο δεν συνέβη, μέχρι και σήμερα που έληγε η σχετική ρήτρα.

Έτσι πλέον ο Δικέφαλος έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με την ΕΡΤ έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, όπως λένε οι πληροφορίες και τις επόμενες τρεις σεζόν τα παιχνίδια του θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε το ποσό με το οποίο συμφώνησε το καλοκαίρι του 2017 με τη NOVA και δεν ανακοινώσει και τα χρήματα της συμφωνία του με την ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες λένε πως την περασμένη σεζόν, ο Δικέφαλος εισέπραττε από το συνδρομητικό κοντά στα 5 εκατομμύρια, για τα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία προστέθηκαν και χρήματα για τα φιλικά του περασμένου καλοκαίρι στην Ολλανδία και αυτά που έδωσε για τα προκριματικά του Champions League με Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ