ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Ράφα

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Ράφα

Ο ΠΑΟΚ συζητά με τη Γκιμαράες το δανεισμό του Ράφα και θα προχωρήσει το θέμα του ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με το Δημήτρη Γιαννούλη.

Το Sport24.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ράφα της Γκιμαράες το οποίο όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες είναι αρκετά προχωρημένο με το "δικέφαλο" να συζητά με την πορτογαλική ομάδα το ενδεχόμενο απόκτησης του με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Μάλιστα η περίπτωση του 24χρονου Πορτογάλου ακραίου αμυντικού δεν έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να προκύψει πρόταση για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά κυρίως με την επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα να αποκτηθεί έτσι και αλλιώς ένας ακόμη παίκτης για τη θέση αυτή.

Τόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και ο αθλητικός διευθυντής του γνωρίζουν το Ράφα Σοάρες που φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια της Γκιμαράες και έχει δώσει δύο ασίστ και θεωρούν ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έτσι γίνεται η προσπάθεια να αποκτηθεί, αρχικά ως δανεικός, για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου και να έχει μια εναλλακτική πίσω από τον Γιαννούλη ή αν μείνει τελικά ο Έλληνας διεθνής μπακ να είναι μπακ απ του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ