ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Κορίνθιανς για Ντόουγκλας

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Κορίνθιανς για Ντόουγκλας

Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ντοούγκλας Αουγκούστο, φτάνει στα 2.500.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες η Κορίνθιανς την βλέπει πολύ θετικά καθώς διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του.

Κοντά στον Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε προϊδέασε και ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του μέσω story στο Instagram για τον 22χρονο Βραζιλιάνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη πρόταση - τα μισά χρήματα από τα 5 εκατομμύρια που γράφθηκε χθες στην Βραζιλία - θεωρείται ικανοποιητική από τους ανθρώπους της Κορίνθιανς, που θα κρατήσουν και ένα ποσοστό 15% από τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να τα βρει ο Δικέφαλος και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος είναι ενεργός, αφού στις 13 του μήνα αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα της Μπαΐα με την Ιντερνασιονάλ. Με την Μπαΐα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει φέτος 9 συμμετοχές από τις οποίες οι 2 ήταν για το Copa Sudamericana.

Photo credits: Felipe Oliveira/ EC Bahia

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ