ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Εσίτι

Tottenham's Harry Winks, right, challenges for the ball with Gent's Andresen Esiti during the Europa League round of 32, first leg, soccer match between KAA Gent and Tottenham Hotspur at the Ghelamco Arena in Ghent, Belgium, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys)
Esiti, Gent, AP IMAGES ESITI, GENT, AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μέσου, Άντερσον Εσίτι, ο οποίος ανήκει στη Γάνδη μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς.

Η διαφορά με την Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να κοιτάξει εναλλακτικές για τη μεσαία γραμμή. Ο 25χρονος Νιγηριανός, Άντερσον Εσίτι, είναι η περίπτωση που εξετάζουν στο Δικέφαλο.

Μάλιστα, τα τελευταία δεδομένα τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Εσίτι γεννήθηκε στο Γουόρι της Νιγηρίας και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Λεϊσόες. Το 2013 μετακινήθηκε στην πρώτη ομάδα και η Εστορίλ τον απέκτησε το 2014. Από το 2016 βρίσκεται στη Γάνδη. Η βελγική ομάδα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από την Εστορίλ.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 26 ματς της πρώτης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος, στα 21 εξ αυτών ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Παράλληλα, ήταν στην ενδεκάδα της Γάνδης και σε τέσσερα ματς στο Κύπελλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ