ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Μιχάι

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 21χρονος στόπερ του Παναιτωλικού, Ενέα Μιχάι, είναι με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ με λεπτομέρειες ν' απομένουν για την ολοκλήρωση του deal. Στ' ανταλλάγματα πιθανότατα θα περιλαμβάνεται ως δανεικός και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Πολλές ομάδες από το εξωτερικό και την Ελλάδα έχουν ενδιαφερθεί το τελευταίο 6μηνο για την απόκτηση του Ενέι Μιχάι αλλά σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή από την πιάτσα agent ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Τούμπας. Για την ακρίβεια ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού είναι μια ανάσα από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες ημέρες είχε κυκλοφορήσει έντονα στην πιάτσα ότι η ομάδα του Αγρινίου θα έχανε τον παίκτη, καθώς στα γραφεία της είχε φθάσει σημαντική πρόταση. Όπως όλα δείχνουν ο γεννημένος στη Ρόδο, αλλά διεθνής με την εθνική Αλβανίας στόπερ θ' ανηφορίσει για τη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 19 ματς στη Super League και σε τρία στο κύπελλο Ελλάδας.

Υπάρχει, όμως, η περίπτωση ένας άλλος παίκτης ν' ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο ως έμψυχο αντάλλαγμα στο deal. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο 19χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός του Δικεφάλου, Γιάννης Μιχαηλίδης, που αν πάει στον Παναιτωλικό αυτό θα γίνει με το καθεστώς του δανεισμού. Αν και για τον Μιχαηλίδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Super League...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ