ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Κλείνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας
MOTIONTEAM

Με επιστροφές και μοναδικούς απόντες τους Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη Δευτέρα (10/8) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Πήλιο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του στο Πήλιο με μια προπόνηση την Δευτέρα (10/8) το πρωί και με το φιλικό που θα δώσει το απόγευμα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του τακτική στην σημερινή απογευματινή προπόνηση και είναι θετικό ότι από αυτούς που έχει μαζί του στο Πήλιο μόνο οι δύο Βραζιλιάνοι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο παραμένουν στα πιτς.

Μετά το φιλικό η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και η προετοιμασία θα συνεχιστεί μετά τα τεστ για κορονοϊό που θα γίνουν την Τρίτη, την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

"Μετά την πρωινή γυμναστική, το απόγευμα της Κυριακής (09.08) πήρε σειρά η τακτική, ενόψει και της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρμογή και δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε rondo, στη συνέχεια παιχνίδι με έμφαση στην επιθετική λειτουργία, ενώ το τελευταίο μέρος περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Το ένα που συνέθεταν οι αμυντικοί δούλεψε στη μεταφορά μπάλας και τις σέντρες και το άλλο δούλεψε στις επιθετικές κινήσεις και τα τελειώματα.

Μόνο οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός προπόνησης. Οι δύο Βραζιλιάνοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Τη Δευτέρα (10.08) Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:00, το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στις 19:00 και μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας θα την παρακολουθήστε ζωντανά από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube, αλλά και από την καινούργια πλατφόρμα του PAOK TV, εντελώς δωρεάν.

Την Τρίτη (11.08) το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ για τον Covid-19 και θα έχει ρεπό την υπόλοιπη μέρα, ενώ θα επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (12.08) στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Φιλικό, κλήρωση και νέα τεστ για κορονοϊό
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σταφυλίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ