ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Κλείδωσε" του Τσόλακ

Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst)
Darmstadt's Antonio-Mirko Colak, left, celibates his side's second goal during a German first division Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and Borussia Dortmund in Darmstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017.(AP Photo/Michael Probst) AP

Η Ριέκα αποδέχθηκε την βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τα στελέχη της κροατικής ομάδας η μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στο Δικέφαλο έχει κλείσει. (VIDEO)

Συνεργάτες του προέδρου της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, επιβεβαιώνουν ότι η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού έχει κλείσει και πως ο 27χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος έχει συμφωνία και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αυτό που απομένει για να υπάρξουν ανακοινώσεις είναι να ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής στην Θεσσαλονίκη, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσόλακ θα υπογράψει για τρία χρόνια στο Δικέφαλο με την Ριέκα να εισπράττει 3 εκατομμύρια ευρώ, τρεις φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που πλήρωσε στην Χοφενχάιμ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει ο Τσόλακ στον Δικέφαλο
Μούσα Βαγκέ: Ένα "λιοντάρι" στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Παίρνει Βαγκέ, παλεύει για Τσόλακ

Photo credits: AP Photo/Michael Probs

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ