ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κινήσεις τακτικής για Καντουρί

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Ελ Καντουρί, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δεν μειώνει τις απαιτήσεις του για τον Ελ Καντουρί. Η Σταντάρ Λιέγης αποσύρθηκε για να επιστρέψει και λογικά η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα είναι η κίνηση… ματ, που θα κρίνει την παραμονή του ή όχι στην Τούμπα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο. Ωστόσο οι επιτελείς της βελγικής ομάδας για την ώρα τουλάχιστον έχουν αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις τους με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια κίνηση που μοιάζει μάλλον με στρατηγική προκειμένου να πειστεί ο Δικέφαλος να κατεβάσει τις απαιτήσεις του κάτω από το 1 εκατομμύριο, ποσό που δεν θέλουν να πληρώσουν οι Βέλγοι.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ

Τα σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν μάλιστα και τις προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή καθώς αναφέρουν ότι η Σταντάρ θα τα είχε ήδη βρει μαζί του στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ συμφωνούσε στις μια από τις δύο προτάσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει η βελγική ομάδα.

Όσα γράφονται στο Βέλγιο δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Και αυτό διότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαροκινός βλέπει πολύ θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης, που του προσφέρει σε αποδοχές τα χρήματα που παίρνει στο Δικέφαλο. Το υψηλό του συμβόλαιο μάλιστα είναι και ο λόγος που οι Βέλγοι επιμένουν τόσο πολύ να παζαρεύουν την τιμή του με τον ΠΑΟΚ.

ΘΑ ΠΙΕΣΕΙ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ;

Η στάση που θα κρατήσει ο Καντουρί έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποι του θεωρούν ότι έχουν πάρει υπόσχεση τον περασμένο Γενάρη ότι ο ΠΑΟΚ θα διευκολύνει τη μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι. Μια υπόσχεση που του δόθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τον έπεισε τότε να παραμείνει στην Τούμπα και να αθετήσει τη συμφωνία που είχε με την Πάρμα.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του Καντουρί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ στο Βέλγιο, θα έχει και νέα επεισόδια, ίσως και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ