ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κέρδισαν χρόνο με Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η επέκταση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δίνει δεύτερη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη να γεφυρώσουν τις διαφορές που προέκυψαν στις μέχρι τώρα συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Βιεϊρίνια συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για επέκταση του συμβολαίου του που έληγε την Τρίτη (30/6) κατά ένα μήνα προκειμένου να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Η επέκταση αυτή έγινε μάλλον σήριαλ αφού μέχρι και αργά το απόγευμα της Τρίτης δεν φαινόταν να υπάρχει συμφωνία, σε αντίθεση με την αντίστοιχη περίπτωση του Μαουρίσιο που μετά από επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη δέχθηκε να παραμείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Όπως στην περίπτωση του Βραζιλιάνου έτσι και με το Βιεϊρίνια η σημερινή συμφωνία δίνει στην πλευρά του παίκτη και τον ΠΑΟΚ χρόνο για να τα βρουν και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ήταν ήδη γνωστό ότι στο Μαουρίσιο εδώ και καιρό είχε γίνει μια πρόταση για νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές του ωστόσο σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τα χρήματα που εισέπραττε μέχρι και σήμερα.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Πρόταση με λιγότερες αποδοχές έγινε και στο Βιεϊρίνια εδώ και ένα μήνα περίπου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήθελε ένα συμβόλαιο δύο χρόνων με συγκεκριμένες – μειωμένες σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε σε ισχύ-πάγιες αποδοχές.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ του έγινε πρόταση με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε ο παίκτης ως πάγιες αποδοχές, αλλά με μπόνους επίτευξης στόχων που ήταν μάλλον εύκολο να τους πετύχει.

Συμφωνία δεν υπήρξε, ο ΠΑΟΚ δεν επανήλθε και μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι πρόκειται να γίνει. Τελικά ο αρχηγός του Δικεφάλου συμφώνησε να είναι στην ομάδα τουλάχιστον για ένα μήνα ακόμη μετά από προσωπική επικοινωνία που είχε και αυτός με τον Ιβάν Σαββίδη και λογικά θα υπάρξουν συζητήσεις και για την επόμενη ημέρα της καριέρας του, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο ο Βιεϊρίνια όσο και ο Μαουρίσιο δεν έθεσαν κανέναν όρο στον ΠΑΟΚ για να παραμείνουν στην Τούμπα μέχρι το τέλος των playoffs.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ