ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καθυστερεί η επιστροφή του Κρέσπο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι εξετάσεις που έκανε ο Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο έδειξαν ότι θα καθυστερήσει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται το προσεχές διάστημα.

Χωρίς τον Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στα προσεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

"Η πορεία της αποκατάστασής του δεν έχει την προσδοκώμενη πορεία, καθώς ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις θεραπείες. Ο Κρέσπο θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα θεραπειών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση και την κατάσταση του Άνχελ Κρέσπο.

Κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή του Ισπανού στόπερ στους αγωνιστικούς χώρους θα καθυστερήσει χωρίς για την ώρα να μπορεί να εκτιμηθεί ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του. Ο Ισπανός θα συνεχίσει να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και η καταστάση του θα αξιολογηθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Μεγάλη ανησυχία για τον Κρέσπο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ