ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καταθέτει υπόμνημα μέχρι την Τρίτη

ΠΑΟΚ: Καταθέτει υπόμνημα μέχρι την Τρίτη

Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει το υπόμνημα του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μέχρι την Τρίτη 24/3.

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 24/4 και τις 3.00μ.μ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει το υπόμνημα του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το υπόμνημα του για την υπόθεση «πολυϊδιοκτήσιας».

Ο Τάκης Μπαλτάκος που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση δείχνει να είναι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά οι θέσεις και τα νομικά επιχειρήματα του ΠΑΟΚ θα εισακουστούν.

«Ο Ολυμπιακός λέει ότι η απόφαση είναι δεσμευτική. Η Ξάνθη ανέφερε ότι το διοικητικό εφετείο αποφάνθει ότι δεν υπάρχει δεσμευτικότητα. Είναι πολλά τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν. Είμαι αισιόδοξος. Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας. Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεταιΌπως το θέτει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Προσδοκούμε σε μια πλήρης δικαίωση για να μην μείνει και το στίγμα» είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις για τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ακριτική ομάδα και την οποία παρακολούθησαν και οι νομικοί του Δικέφαλου.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η υπόθεση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα φτάσουν μέχρι και τοCASαν χρειαστεί για να δικαιωθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ