ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει τον Ολυμπιακό στην UEFA για ρατσισμό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην UEFA καταγγέλλοντας τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ρατσιστική συμπεριφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.

"Πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης ακολούθησε τη νίκη (0-1) του Δικεφάλου στη Λαμία για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας στημένο το πρωτάθλημα και έκανε λόγο για έναν "Ρώσο που αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού".

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απάντησε με ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο τους χρόνο χωρίς τίτλο, θα προσφύγουν στην UEFA.

O Δικέφαλος σκοπεύει να καταγγείλει τους ερυθρόλευκους και τον ιδιοκτήτη τους για ρατσιστική συμπεριφορά και να ζητήσει την τιμωρία τους.

"Ο ρατσισμός δεν έχει θέση σε καμία έκφανση της κοινωνίας μας", έλεγαν από τον ΠΑΟΚ για την πρόθεσή τους να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: "Στημένο το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να συνεχιστεί"
ΚΕΔ: "Έγινε κανονικά έλεγχος VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ"
Λαμία: "Στη μοναδική αμφισβητούμενη φάση το VAR κόλλησε εντελώς τυχαία!"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ