ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει ρατσιστικά σχόλια από Ολλανδό δημοσιογράφο

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook καταγγέλλει ρατσιστικά σχόλια από Ολλανδό δημοσιογράφο, διευκρινίζει ότι θεωρεί δεδομένη την τιμωρία του Άγγλου διαιτητή της ρεβάνς με τον Άγιαξ, Κρεγκ Πόουσον και ζητά από την UEFA ν' αποτιμήσει την κατάσταση.

Αιχμηρή τοποθέτηση τόσο προς τον Άγγλο διαιτητή της εκτός έδρας ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όσο και κατά Ολλανδού δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Αίαντα) δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook.

Οι ασπρόμαυροι αποκαλύπτουν ρατσιστικά σχόλια κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων φιλάθλων, ενώ διευκρινίζουν ότι θεωρούν δεδομένη την τιμωρία του Άγγλου διαιτητή. Μάλιστα, ζητούν από την UEFA ν' αποτιμήσει τη "χθεσινή ντροπιαστική βραδιά". Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους. Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

Μια - καθυστερημένη έστω - επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδικτυακή επίθεση σε... λάθος Γκρεγκ Πόουσον από φίλους του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ τσακώθηκε στο twitter με Ολλανδό επιχειρηματία
Φόβισε τον Άγιαξ και τον Άγγλο διαιτητή

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ