ΠΑΟΚ

Η "προφητεία" Λημνιού - Καρέλη στο γκολ του Βιεϊρίνια: "0-1 είναι, στο λέω!"

Η "προφητεία" Λημνιού - Καρέλη στο γκολ του Βιεϊρίνια: "0-1 είναι, στο λέω!"

Οι Καρέλης και Λημνιός ήταν στον πάγκο την στιγμή που ο Βιεϊρίνια είχε ετοιμαστεί να εκτελέσει το φάουλ στη φάση του 0-1 και πρόβλεψαν ότι θα σκοράρει ο Πορτογάλος. (VIDEO)

Διαίσθηση, επιθυμία, τύχη, βαφτίστε το όπως θέλετε... Οι Καρέλης και Λημνιός είπαν ότι θα σκοράρει ο Βιεϊρίνια, όταν πήρε λίγα μέτρα φόρα για να εκτελέσει το φάουλ του 65ο λεπτού και δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Αρχικά ο Καρέλης απευθυνόμενος στον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη, είπε: "Παντελή, 1-0 είναι" με τον Λημνιό να φωνάζει την ώρα που έδενε τα παπούτσια του για να περάσει ως αλλαγή: "Πάμε Αντρέ"! Και πρόσθεσε και αυτός προς τον Κωνσταντινίδη: "0-1 είναι, στο λέω εγώ τώρα".

Από την πλευρά του όμως ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ βλέποντας το τείχος έλεγε: "Κοντά δεν είναι;" για να απαντήσει και πάλι ο Καρέλης: "Αυτός την περνάει, δεν έχει πρόβλημα, την περνάει σου λέω!".

Όταν ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, όλος ο πάγκος σηκώθηκε στον... αέρα για να πανηγυρίσει έξαλλα το τέρμα!

Δείτε το VIDEO που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ