ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Καμπάνα" 61.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Άρη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Βαρύ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΠΑΟΚ απολογήθηκε στην πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League 1 για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη και η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 61 χιλιάδων ευρώ που κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό από τους ανθρώπους του που σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσουν έφεση.

Θυμίζουμε πως μία ημέρα μετά την αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2), η ΠΑΕ Άρης υποστήριξε ότι στην Τούμπα καταργήθηκε κάθε έννοια ηθικής και νομιμότητας και κατήγγειλε"περίεργους τύπους" με διαπιστεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έβριζαν, απειλούσαν και έφθασαν μέχρι και το μπουθ που βρισκόταν ο Θοδωρής Καρυπίδης.

O ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε"καταδότη φανταστικών γεγονότων" και άφησε αιχμές τονίζοντας ότι οι "κόκκινες γραμμές δεν θα μπορούσαν να έχουν άλλο χρώμα".

Οι "κίτρινοι" επανήλθαν και απάντησαν στη φράση"καταδότες φανταστικών γεγονότων" της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ, δημοσιεύοντας φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media: "Αφού είμαστε «καταδότες φανταστικών γεγονότων», πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και τι δουλειά είχαν εκεί; Υ.Γ.: Έχουμε κι άλλες αποδείξεις αν θέλετε...", ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία του αντιπροέδρου του Δικεφάλου, Γιώργου Σαββίδη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:«Βάσει των αναφερομένων στο από 22/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/19/2005001 από 24/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, ποσού εξήντα μίας χιλιάδων (61.000,00) ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ