ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Καίει" το θέμα Ζαμπά

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τι μπορεί να σημαίνει το ταξίδι του μάνατζερ, Λέο Κορνατσίνι, στην Θεσσαλονίκη για τον νεαρό Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά. "Καίει" τον Δικέφαλο η περίπτωσή του και το μέλλον του.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Λέο Κορνατσίνι, στη Θεσσαλονίκης μπορεί έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που εκπροσώπησε το Λέο Ζαμπά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018.

Πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις και διαφωνίες στο μανατζερικό γραφείο του Λέο Κορνατσίνι, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον συγκεκριμένο ατζέντη να προσκομίσει στον ΠΑΟΚ κάποια πρόταση για τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, που δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στην Τούμπα.

Ίσως το γεγονός ότι ο Ζαμπά βρίσκεται μακριά από τις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα, σε σημείο να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να ήταν και η αφορμή για το ταξίδι του Κορνατσίνι, που εκπροσωπεί επίσης και τον Ντούγκλας Αουγκούστο, στην Ελλάδα. Και αυτό διότι το μέλλον του στην Τούμπα μοιάζει αβέβαιο.

Το θέμα για τον Δικέφαλο είναι αν τελικά προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον Λέο Ζαμπά, πόσο υψηλό θα είναι το τίμημα που θα θέλει να πληρώσει στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει. Το buy out των 20 εκατομμύριων ευρώ μοιάζει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νεαρός Βραζιλιάνος εξωπραγματικό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕΝΑΡΙΑ

Μέχρι τώρα πάντως ο Ζαμπά έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια. Τα πιο πρόσφατα από αυτά ήταν η φημολογία που προέκυψε το περασμένο καλοκαίρι που έλεγε ότι η Βέντερ Βρέμης ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και μάλιστα σκοπεύει να βγάλει από τα ταμεία της 18 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της.

Ακολούθησαν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που μάλιστα έκαναν λόγο ακόμη και για πιθανότητα δανεισμού του στα "Λιοντάρια" στις μεταγραφές του Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα του Λέο Ζαμπά είναι ένα από αυτά που "καίνε" στον ΠΑΟΚ, καθώς για την ώρα η επένδυση του Δικεφάλου στο Βραζιλιάνο εξτρέμ δεν φαίνεται να αποδίδει. Γεγονός που φαίνεται να έχει ενεργοποιήσει και άλλους μάνατζερ που προτείνουν τον παίκτη σε ομάδες του εξωτερικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ