ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Και μετά τον Ράφα ο επιθετικός

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το επόμενο βήμα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μετά από την απόκτηση του αριστερού μπακ θα είναι ένας ακόμη φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Σβιντέρσκι και Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκιμαράες για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ράφα Σοάρες για να καλύψει την ανάγκη που έτσι και αλλιώς υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Στην Πορτογαλία γράφουν ότι ο νταμπλούχος προσφέρει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον 24χρονο αμυντικό αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ως δανεικός με ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Το επόμενο βήμα του Δικέφαλου θα είναι η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν τα ίδια δεδομένα με αυτά στο άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Οι επιτελείς των πρωταθλητών έχουν ήδη εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θέλουν να αποκτήσουν, πιθανότητα και αυτόν, σε πρώτο χρόνο με συμβόλαιο δανεισμού. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει επιθετικό, ώστε να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα που δημόσια έχει ζητήσει έναν αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό και έναν ακόμη επιθετικό: " Μου αρέσει να παίζω με δύο επιθετικούς και τώρα δεν μπορώ να το κάνω" είχε δηλώσει ο Πορτογάλος.

Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση ενός φορ είναι και ένα μέτρο πρόληψης από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια πρόταση για τους δύο επιθετικούς, Σβιντέρσκι και Άκπομ, που ανήκουν σήμερα στο ρόστερ της ομάδας τους.

Το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που θα κλείσει και τυπικά το θέμα του Ράφα Σοάρες ο ΠΑΟΚ θα κινήσει τις διαδικασίες για έναν ακόμη επιθετικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ