ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ίδια διάταξη και με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΠΑΟΚ: Ίδια διάταξη και με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Στο σχήμα το οποίο χρησιμοποίησε στους δύο αγώνες με τον Άγιαξ καταλήγει και για τον αγώνα με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα. Αγιασμός στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία. Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για την Μπρατισλάβα την Τετάρτη και θα επιστρέψει στη βάση του την Παρασκευή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών πέραν των μακροχρόνιων και έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ του, καθώς η ομάδα του θα πρέπει να παίξει τέσσερα παιχνίδια μέσα σε ένα διάστημα δέκα ημερών περίπου. Κάτι που σε περίπτωση πρόκρισης του Δικέφαλου στους ομίλους του Europa League, θα έχει να αντιμετωπίσει συχνά μέχρι τουλάχιστον τα μέσα του Δεκέμβρη.

ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 4-4-2

Όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον στον αγώνα της Πέμπτης ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιμείνει στο σχήμα το οποίο χρησιμοποίησε στους δύο αγώνες με τον Άγιαξ, δηλαδή το 4-4-2 με τον Πέλκα κοντά στον Άκπομ, και το θέμα είναι αν θα προχωρήσει σε rotation και πόσο εκτεταμένο θα είναι αυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, που πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή και όχι το Σάββατο όπως είχε οριστεί αρχικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ο Αμπέλ Φερέιρα στην προπόνηση που έγινε στην Τούμπα έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική: " Με προπόνηση στην Τούμπα άρχισε η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα που θα είναι η πρώτη με διπλή αναμέτρηση, αφού ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια την πρεμιέρα της Super League. Ο Αμπέλ Φερέιρα γι’ άλλη μια μέρα επέμεινε στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας του τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας.

Την Τρίτη (20.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι στην Τούμπα (09:30) και την Τετάρτη (21.08) θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Μπρατισλάβα όπου θ’ αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας για τα Play Offs του Europa League".

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Όπως πριν από κάθε αγωνιστική περίοδο, έτσι και φέτος έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στην Τούμπα. Ο «ΠαπαΠΑΟΚ» ήταν ο ιερέας που έκανε τον Αγιασμό, αγιάζοντας ακόμη και τα δίχτυα του γηπέδου του Δικέφαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η δομή και τα τεχνικά τιμ όλων των τμημάτων υποδομής
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ