ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η υπεραπόδοση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες

Galatasaray's forward Garry Rodrigues, centre, celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo)
Galatasaray's forward Garry Rodrigues, centre, celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo) AP

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πωλείται από τη Γαλατάσαράι στην Αλ Ιτιχάντ, απέδωσε 22 φορές τα χρήματα που δαπάνησε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2015!

Τα 2.000.000 ευρώ που θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ από την συμφωνία της Γαλατάσαραϊ με την Αλ Ιτιχάντ, ανεβάζουν το όφελος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη μεταγραφή του παίκτη στα 5.500.000 ευρώ μετά τα 3.500.000 ευρώ που είχε ορίσει ως αντίτιμο για να τον παραχωρήσει στην τουρκική ομάδα το Γενάρη του 2017.

Για την ιστορία ο "Δικέφαλος" είχε δαπανήσει το ποσό των 250.000 ευρώ που στην ουσία ήταν δικαστικά έξοδα για να μείνει ελεύθερος από την υποβιβασμένη Έλτσε. Το όφελος για τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Και αυτό διότιηΓαλατά είχε αξιολογήσει στα 15.000.000 ευρώ τον ακραίο επιθετικό της που απέκτησε το Γενάρη του 2017 από τον ΠΑΟΚ, όταν ενδιαφέρονταν για αυτόν ομάδες από την Αγγλία

Σε κάθε περίπτωση με τη μεταγραφή του 28χρονο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι κλείνει ο κύκλος των "επενδύσεων" που έκανε το καλοκαίρι του 2015 ο τότε αθλητικός διευθυντής του Φρανκ Άρνεσεν. Επενδύσεις που αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποδοτικές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώςΛούκας, Όλσεν, Τσίμιροτ και Ροντρίγκες έφεραν πολλά χρήματα στα ταμεία της.

Από τις συμφωνίες που έκανε στους έξι μήνες της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ο Δανός, ο Δικέφαλος αποκόμισε ήδη 10 εκατομμύρια όφελος, που θα φτάσουν στα 12 εκατομμύρια όταν ανακοινωθείκαι επίσημα η μετακίνηση του Ροντρίγκες στη Σαουδική Αραβία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ