ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ώρα του Ιβάν Σαββίδη για Πρίγιοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη συνάντηση του με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θα πρέπει να εξαντλήσει όλη την διαπραγματευτική του ικανότητα.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη είναι ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει τις κινήσεις κυρίως όταν προκύπτουν σημαντικά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ. Άλλες φορές είναι μεθοδικός και προχωρά βήμα βήμα, όπως έκανε στην περίπτωση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Δημόσιο, άλλες φορές παρορμητικός όπως για παράδειγμα ανανέωσε το συμβόλαιο του Στέλιου Μαλεζά στην πίστα, την ώρα του γλεντιού για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ίσως και το απρόβλεπτο των κινήσεων του Ιβάν Σαββίδη να αποτελεί την ύστατη ελπίδα για τους οπαδούς του Δικέφαλου, που θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν το Σέρβο επιθετικό στα ασπρόμαυρα. Το γεγονός ότι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν όλες τις τελευταίες ημέρες να κερδίσουν χρόνο μέχρι να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση δείχνει πως και αυτοί περιμένουν να προκύψει κάτι θετικό από αυτήν.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Επικοινωνία ανάμεσα στον πρόεδρο του Δικεφάλου και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπήρξε και τις προηγούμενες ημέρες μέσωskypeαπό το γήπεδο της Τούμπας . Σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να ποντάρει περισσότερο στο συναίσθημα παρά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, θυμίζοντας το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το γεγονός ότι αυτός από την πλευρά του έκανε ότι χρειαζόταν πέρυσι το Φεβρουάριο για να τον ικανοποιήσει και να τον κρατήσει στην ομάδα ως τον καλύτερο παίκτη της και γενικότερα, δείχνοντας πόσο πολύ υπολογίζει στην παρουσία του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πιθανότατα αύριο η συζήτηση να είναι περισσότερο πρακτική αν και το ύψος της προσφοράς που έχει κάνει η Αλ Ιτιχάντ στον παίκτη, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Ιβάν Σαββίδη να την ανταγωνιστεί. Υπάρχουν πληροφορίες ωστόσο ότι θα δοκιμάσει προσφέροντας ακόμη και νέο συμβόλαιο στον παίκτη, αν διαπιστώσει πως υπάρχουν περιθώρια.

Στην πράξη θα φανεί αν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει άσους να βγάλει από το μανίκι του. Το σίγουρο είναι ότι με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί θα πρέπει να εξαντλήσει όλα τα διαπραγματευτικά προσόντα του για να αλλάξει την ροή των γεγονότων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η λογική της άδειας στον Πρίγιοβιτς
ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς στο Ντουμπάι χωρίς την άδεια της διοίκησης
ΠΑΟΚ: Η συνάντηση κορυφής Σαββίδη - Πρίγιοβιτς θα κρίνει τα πάντα
Πρίγιοβιτς: Δέκα εκατ. ευρώ και ακόμη το "παλεύει" ο ΠΑΟΚ;
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ