ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Βαρέλα family πανηγυρίζει με σύνθημα την ανανέωση!

ΠΑΟΚ: Η Βαρέλα family πανηγυρίζει με σύνθημα την ανανέωση!

Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε στην Πορτογαλία και πανηγύρισε με τα παιδιά και τη σύζυγό του την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ φωνάζοντας το σύνθημα: "Έχω τρέλα μες στο μυαλό". (VIDEO)

Παίκτης του ΠΑΟΚ παραμένει και τυπικά ο Φερνάντο Βαρέλα, καθώς την Τετάρτη (30/5) ανακοινώθηκε από το Δικέφαλο η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2022.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της συμφωνίας εξήγησε μέσω ενός συγκλονιστικού post ότι η επιθυμία των παιδιών του να παραμείνει ο πατέρας τους στη Θεσσαλονίκη συνετέλεσε αποφασιστικά στο να δώσει καταφατική απάντηση στην πρόταση του Δικεφάλου.

Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε την Πέμπτη (30/5) στην Πορτογαλία - είχε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες για να τρέξει την ανανέωση του συμβολαίου του - και τον υποδέχθηκαν τα παιδιά του.

Πώς; Πανηγυρίζοντας όλοι μαζί - Varela Family όπως αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ - την παραμονή του στους νταμπλούχους Ελλάδας και τραγουδώντας: "Ω ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό. Όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ