ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού με την Τσβόλε και η... επιστροφή Χατσερίντι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και το αυριανό (09/07) φιλικό με την Τσβόλε θα μεταδοθεί από το κανάλι του Δικέφαλου στο You Tube. Επιστρέφει στη Ντιναμό Κιέβου ο Χατσερίντι. Ευχές με… ξύλο στον Κάτσε. (VIDEO)

Και το φιλικό με την Τσβόλε, με ώρα έναρξης αύριο στις 8.00μ.μ, θα μεταδοθεί από το PAOK TV. Κάτι που σημαίνει ότι θα ισχύσουν και πάλι οι ίδιοι περιορισμοί και το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας του Δικέφαλου θα είναι διαθέσιμο μόνο για τους φίλους της ομάδας σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Ντιναμό Κιέβου για Χατσερίντι

Κοντά στην επιστροφή του στην πρώην ομάδα του βρίσκεται ο Εβγέν Χατσερίντι που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από την 1η Ιουλίου καθώς στο συμβόλαιο του υπήρχε ένας όρος που έλεγε ότι θα έπρεπε στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ να παίξει στο 70% των αγώνων του Δικέφαλου για να μείνει άλλες δύο σεζόν στην Τούμπα.

Κάτι που δεν έγινε, καθώς από πολύ νωρίς ο Ουκρανός έδειξε ότι δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους Κρέσπο και Βαρέλα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Δικέφαλου. Πλέον ο Χατσερίντι ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία αυτός πιθανότατα θα είναι η Ντιναμό Κιέβου, η προηγούμενη ομάδα του.

Ευχές με… ξύλο στον Κάτσε

Με το καθιερωμένο τρόπο, το «τούνελ» ευχήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τα «χρόνια πολλά» στον Έργκους Κάτσε που έχει σήμερα τα γενέθλια του. Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ μάλιστα αντιμετώπισε δυσκολίες να περάσει το τούνελ των συμπαικτών του, για τις οποίες υπεύθυνος ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα social media του Δικεφάλου:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ