ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η συγγνώμη του Δικεφάλου για τη μετάδοση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στο Μπέριγκεν, η μετάδοση του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Σιντ Τρούιντεν από το PAOK TV είχε πολλά προβλήματα και ο Δικέφαλος απολογήθηκε στους φίλους του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τα προβλήματα στη μετάδοση του φιλικού με την Σιντ Τρούιντεν (0-4) εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η δυνατή βροχόπτωση για δέκα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ήταν η αιτία να δημιουργηθούν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και το ίντερνετ και η μετάδοση ξεκίνησε με καθυστέρηση 35 περίπου λεπτών, ενώ και κατά τη διάρκεια της υπήρχαν θέματα με την εικόνα.

"Με τη φύση δεν μπορεις να τα βάλεις, ούτε να προβλέψεις τις αντιδράσεις της. Η έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο του αγώνα με τη Σιντ Τρούιντεν δυστυχώς προκάλεσε προβλήματα στη σύνδεση με το δορυφόρο και στην ποιότητα της μετάδοσης. Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε η κάλυψη να είναι τόσο καλή όσο η απόδοση της ομάδας σήμερα... #STVVPAOK #PreSeason #PAOKTV #Live #OwnTheTop", ανέφερε το μήνυμα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ