ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η στρατηγική για τον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Η στρατηγική για τον Ολιβέιρα

Τι θα αλλάξει μετά τις 15 Ιουνίου στο θέμα της παραμονής του Σέρτζιο Ολιβέιρα στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ξεκίνησε τις διακοπές του επί ελληνικού εδάφους, ταξιδεύοντας με τη σύντροφο του στη Μύκονο. Το ποδοσφαιρικό του μέλλον πάντως για την ώρα τουλάχιστον δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον επηρεάζει.

Και αυτό διότι το συμβόλαιο του δανεισμού με τον ΠΑΟΚ εκπνέει στο τέλος της σεζόν και θα πρέπει να επιστρέψει στην Πόρτο.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου πάντως να είναι αποφασισμένοι για να κάνουν την προσπάθεια τους να τον κρατήσουν στην Τούμπα, χωρίς όμως να πληρώσουν τα 12 ή τα 6 εκατομμύρια που προβλέπονται στη ρήτρα του.

Άλλωστε οι ρήτρες αυτές ισχύουν μέχρι τις 15 Ιουνίου. Μέχρι αυτή την ημερομηνία ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενημερώσει τους Δράκους για το αν σκοπεύει να ενεργοποιήσει κάποιο από τα δύο "buy out" που έχουν ήδη συμφωνηθεί μετά τα δύο ομάδων.

Από τις 16 Ιουνίου και μετά μόνο μέσω διαπραγματεύσεων με τους Πορτογάλους θα μπορεί ο Δικέφαλος να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και λογικά τότε θα τρέξουν οι εξελίξεις στην περίπτωση του.

Το θέμα είναι ότι στην Πόρτο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν. Η απώλεια του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει αναστάτωση και ο προγραμματισμός των Δράκων δεν είναι πλέον δεδομένος.

Το επόμενο Σάββατο (25/5) είναι προγραμματισμένος να γίνει ο τελικός του κυπέλλου, στον οποίο η Πόρτο αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ Λισσαβώας και όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα του. Και αυτό διότι είναι ξεκάθαρο ότι μετά τον τελικό θα παρθούν αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι το καλοκαίρι θα είναι περίοδος έντονων ανακατατάξεων στην Πόρτο, σε πολλά επίπεδα. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν από αυτές επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ ή όχι στην προσπάθεια που θα κάνει να κρατήσει στη Θεσσαλονίκη το Σέρτζιο Ολιβέιρα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ