ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Σβιντέρσκι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΤΣΒΟΛΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΤΣΒΟΛΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία γράφεται ότι ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι ενδιαφέρει τη Ρόμα και πως ο ΠΑΟΚ ζητά 4 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "laroma24.it", η Ρόμα έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο της τον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

"Η Ρόμα δεν ψάχνει ενίσχυση μόνο στην άμυνα της. Ο τεχνικός διευθυντής της Τζιανλούκα Πετράτσι, έχει επικεντρώσει την προσοχή του και σε επιθετικούς και έχει στρέψει το βλέμμα του στον Κάρολ Σβιντέρσκι, τον 22χρονο επιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Πολωνός επιθετικός, τον οποίο προσέγγισε τον περασμένο Γενάρη η Τζένοα όταν αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Πιόντεκ, που μετακόμισε στη Μίλαν. Τα 8 γκολ που σημείωσε στο μισό πρωτάθλημα της Πολωνίας με τη φανέλα της Γιαγκελόνια, προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε, αποκτώντας τον με δανεισμό (σσ: ο συντάκτης του κειμένου προφανώς κάνει λάθος καθώς ο Σβιντέρσκι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή) για 750 χιλιάδες ευρώ και απέκτησε τα δικαιώματα του στο τέλος της σεζόν, στην οποία σκόραρε 6 γκολ σε 15 εμφανίσεις, για 2 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα ο ΠΑΟΚ ζητά 4 εκατομμύρια για τον παίκτη και επιπλέον μπόνους για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που ως περίπτωση παρουσιάζει ομοιότητες με αυτή του Σικ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ