ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η πρώτη φωτογραφία του Βιεϊρίνια από το χειρουργείο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, μπήκε στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του χιαστού και δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το μήνυμα "Get Ready".

Η προεγχειρητική προετοιμασία του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, ολοκληρώθηκε και τη Δευτέρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου

Η επέμβαση για τη ρήξη χιαστού και μηνίσκου θα πραγματοποιηθεί από τον φημισμένο ορθοπεδικό Ζοσέ Κάρλος Νορόνια και στην Πορτογαλία βρίσκεται και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας.

Ο γιατρός του Δικεφάλου θα έχει πλήρη ενημέρωση για την επέμβαση και τα ευρήματά της θα καθορίσουν και το χρόνο αλλά και τον τρόπο της αποθεραπείας που θα κάνει στην Ελλάδα ο Πορτογάλος. Δείτε το ποστάρισμα του Πορτογάλου εδώ, συνοδευόμενο από την ανάρτηση "Get Ready" και emoji δύο αετών:

ΠΑΟΚ: Η πρώτη φωτογραφία του Βιεϊρίνια από το χειρουργείο

Η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ ανέφερε:

"Στον αρχηγό τουΔικεφάλουέγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο τουΠΑΟΚμε σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο τουΠορτογάλουποδοσφαιριστή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ