ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες σε όλη την Ευρώπη!

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ήττα της Γιουβέντους στο "Μαράσι" μείωσε σε τέσσερις τις ομάδες που εξακολουθούν να είναι αήττητες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν, με τη μία εξ αυτών να είναι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο το βράδυ Σαββάτου επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού με ανατροπή και απέχει πλέον πέντε βήματα από το να πάρει το πρωτάθλήμα χωρίς ήττα και να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Α' Εθνικής Κατηγορίας που θα το έχει καταφέρει (από το 1959-1960 και μετά) μετά τον Παναθηναϊκό της σεζόν 1963-64.

Πέρα όμως από το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή (θα είναι ο τρίτος συνολικά για τον "Δικέφαλο του Βορρά" και πρώτος του μετά από 34 χρόνια), ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ακόμα ρεκόρ που δεν είναι άλλο από το αήττητο που έχει φέτος στην Ευρώπη.

Πλέον, μετά την ήττα της Γιουβέντους με 2-0 το μεσημέρι της Κυριακής στο "Μαράσι" από την Τζένοα (ήταν η παρθενική της μετά από έναν τρομερό απολογισμό με 24 νίκες και 3 ισοπαλίες που είχε στις πρώτες 27 αγωνιστικές της Serie A), οι "ασπρόμαυροι" είναι το ένα από τα τέσσερα μόλις κλαμπ της Ευρώπης που συνεχίζουν χωρίς ήττα στα πρωταθλήματά τους.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει 22 νίκες και 3 ισοπαλίες στις πρώτες 25 αγωνιστικές της Super League, ενώ σε αυτή την "ελίτ" των ομάδων ανήκουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ποιος είναι ο απολογισμός των τριών αυτών ομάδων;

● Ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ρεκόρ 24 νίκες και 3 ισοπαλίες στις πρώτες 27 αγωνιστικές και είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σερβίας με 75 βαθμούς, με την 2η της βαθμολογίας Ραντνίκι να έχει επτά λιγότερους (68).

● Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς έχει ρεκόρ 21 νίκες και 6 ισοπαλίες στις πρώτες 27 αγωνιστικές και είναι πρώτη στη βαθμολογία της χώρας της με 69 βαθμούς, 25 περισσότερους από τη 2η του πίνακα Μακάμπι Χάιφα (44)!

● Η Σλόβαν Μπρατισλάβας του Μάρτιν Σέβελα έχει ρεκόρ 19 νίκες και 4 ισοπαλίες στις πρώτες 23 αγωνιστικές του πρωταθλήματος Σλοβακίας και είναι πρώτη με 61 βαθμούς, με τη 2η Ζίλινα να απέχει 14 πόντους από την κορυφή (47).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ