ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η λογική της απόκτησης του Μπουργάνη

ΠΑΟΚ: Η λογική της απόκτησης του Μπουργάνη

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Βόλου, Νίκος Μπουργάνης, αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και θα δοθεί δανεικός.Σκέψεις να δοθούν δανεικοί στην ομάδα της Μαγνησίας οι Τσαούσης και Διαμαντής.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 22χρονο τερματοφύλακα Νίκο Μπουργάνη που έμεινε ελεύθερος από το Βόλο. Η απόκτηση του εντάσσεται σε μια προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να επενδύσει σε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια αυτή η προοπτική αφορά τα επόμενα χρόνια και ο Μπουργάνης θα παραχωρηθεί δανεικός με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί την εξέλιξη του. Κάτι αντίστοιχο που συνέβη με το Νίκο Μελίσσα, ο οποίος αγωνίστηκε με δανεισμό στη Λαμία και θα επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι για να πλαισιώσει το τιμ των τερματοφυλάκων του Δικέφαλου.

Όσο για το Μπουργάνη; Αυτός είναι γεννημένος στις 21 Απριλίου του 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Θησέα Αργιάς. Το καλοκαίρι του 2016 πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου και ένα χρόνο αργότερα στο ΝΠΣ Βόλου όπου έκανε συνολικά 13 συμμετοχές.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι έχει καλές προοπτικές εξέλιξης και τον απέκτησαν όχι για να τον εντάξουν άμεσα στο ρόστερ της ομάδας τους αλλά για να έχουν τη δυνατότητα να τον αξιοποιήσουν στην περίπτωση που φτάσει στο επίπεδο που οι εκτιμήσεις λένε ότι μπορεί να βρεθεί.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ο Βόλος πάντως είναι μια από τις ομάδες που έχουν ζητήσει ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παίκτες που αγωνίζονταν στην Κ-19 του Δικεφάλου οι Τσαούσης (φωτ.) και Διαμαντής – αριστερό μπακ και στόπερ αντίστοιχα- ενδέχεται να παραχωρηθούν στην ομάδα της Μαγνησίας προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ