ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ένταση και οι τέσσερις εβδομάδες του Φερέιρα

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις μετά το διήμερο που πέρασαν στα σπίτια τους, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανεβάζει σιγά σιγά την ένταση και το ρυθμό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει το πρωί της Δευτέρας (11/05) τους παίκτες του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για προπόνηση. Ο Πορτογάλος τους άφησε το Σαββατοκύριακο να γυμναστούν στα σπίτια τους θεωρώντας ότι μετά την αποχή ενάμιση μήνα σχεδόν από τις προπονήσεις, λόγω καραντίνας, θα έπρεπε να τους δώσει μερικές ανάσες.

Από σήμερα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με τις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία (οι παίκτες χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ, με προπόνηση σε διαφορετικά κομμάτια του γηπέδου το καθένα και με διαφορετική ώρα έναρξης) με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ομάδες χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας για να επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αν και εφόσον αποφασιστεί να γίνουν τελικά τα playoffs.

Έτσι, παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στον τρόπο προπόνησης των ποδοσφαιριστών το πρόγραμμα του θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία και οι εντάσεις από σήμερα θα ανέβουν περισσότερο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το νέο αθλητικό διευθυντή
ΠΑΟΚ: Σχεδιάζεται η επιστροφή του Κρέσπο στην Ελλάδα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ