ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η εκκρεμότητα με τον Βαρέλα παραμένει

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην πράξη θα φανεί αν η καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό μπορεί να είναι ανησυχητική ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μεγάλο ρίσκο στην περίπτωση του.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα παραμένει σε εκκρεμότητα παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές έδειξαν ότι έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία. Το τριετές συμβόλαιο που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον κεντρικό αμυντικό, με μεγάλη αύξηση των αποδοχών του είναι μια πρόταση που ικανοποίησε, αρχικά τουλάχιστον, την πλευρά του ποδοσφαιριστή καθώς πλησίασε αρκετά στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Το γεγονός ότι δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές στο νέο συμβολαίο του Βαρέλα, που και αυτός όπως και οι Σάκχοβ και Κάνιας μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, είναι λογικό να δημιουργεί ανησυχία.

Για την ώρα, δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποια διαφωνία στις συζητήσεις των δύο πλευρών από την τελευταία επαφή που είχαν οι άνθρωποι του Δικέφαλου μαζί του. Ωστόσο δεν υπήρξε και η οριστική συμφωνία που θα διασφαλίσει την παραμονή του έμπειρου αμυντικού στην Τούμπα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι εξελίξεις δεν έτρεξαν με την ταχύτητα που περίμεναν όλοι κυρίως γιατί αυτή την περίοδο υπάρχουν τα πολλά σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που διαδέχονται το ένα το άλλο. Βέβαια το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης σε κουβέντες που έκανε με τον ποδοσφαιριστή, του διαμήνυσε ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ αποτελεί μια σημαντική παράμετρο στο ζήτημα του. Και δείχνει ότι εφόσον υπάρξει συνάντηση του προέδρου του Δικέφαλου με το Βαρέλα θα κλείσει μάλλον εύκολα και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν τα έχουν βρει στα περισσότερα σημεία για το νέο του συμβόλαιο.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του αμυντικού από το Κάπο Βέρντε έχει πάρει μεγάλο ρίσκο. Από την αρχή, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του παίκτη, υπήρξε αρκετά μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα το θέμα του να παραμένει σε εκκρεμότητα ενώ η αγωνιστική περίοδος βαδίζει προς το τέλος της.

Η λογική λέει ότι με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν είναι δύσκολο για το Βαρέλα να έχει προτάσεις στα χέρια του και από άλλες ομάδες. Το θέμα είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως και η οικογένεια του θέλουν να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι γιοι του παρακολουθούν τα τελευταία παιχνίδια του Δικέφαλου από το πέταλο των οπαδών στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ