ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ειδική διαχείριση στο θέμα του Μάτος

ΠΑΟΚ: Η ειδική διαχείριση στο θέμα του Μάτος

Ο Λέο Μάτος έμεινε εκτός από τους δύο προημιτελικούς του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μετά από 28 συμμετοχές σε ντέρμπι των Big-4. Η ειδική διαχείριση και το θέμα με το συμβόλαιό του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα στον οποίο λογικά θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας του ο Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής και από το δεύτερο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό χωρίς αυτή τη φορά να υπάρχει πειστική εξήγηση, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα.

ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 28 ΣΥΜΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ 32 ΝΤΕΡΜΠΙ BIG-4

Ο Μάτος έχασε και τα δυο παιχνίδια με τους πράσινους και αυτό είναι κάτι που συμβεί ελάχιστες φορές από την ημέρα που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Πριν από αυτά ο Μάτος ενώ ήταν διαθέσιμος – δεν είχε δηλαδή τραυματισμό ή τιμωρία- είχε χάσει μόνο ένα ντέρμπι με τους "μεγάλους" της Αθήνας. Ο Βραζιλιάνος είχε μείνει στον πάγκο σε ένα παιχνίδι και πάλι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της σεζόν 2016-17.

Ο Λέο Μάτος έχει παίξει και στα 6 ντέρμπι που έδωσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακού, σε 12 ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ -ανάμεσα στα οποία και οι τρεις τελικοί κυπέλλου- και έχασε ένα λόγω καρτών ενώ με τον Παναθηναϊκό πριν τα δυο τελευταία παιχνίδια είχε αγωνιστεί 10 φορές και έμεινε στον πάγκο μία.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το γεγονός της απουσίας του στους δυο προημιτελικού προκύπτει ζήτημα διαχείρισης του Λέο Μάτος που εκτός των άλλων είναι από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες που υπάρχουν στο ρόστερ του Δικεφάλου.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Μια διαχείριση που δεν έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Αυτό που μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμη χρόνο στις 25 συμμετοχές και ήδη ο Μάτος έχει πραγματοποιήσει 24. Έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ειδοποιήσει την πλευρά του Βραζιλιάνου ότι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του και να ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του από μηδενική βάση, εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα.

Το θέμα είναι πως ο Αμπέλ Φερέιρα θα καταφέρει να διαχειριστεί το Λέο Μάτος και να τον πείσει ότι κάποιες φορές όπως έγινε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα να μένει στον πάγκο και να μην θεωρεί δεδομένο ότι θα έχει σε όλους τους αγώνες φανέλα βασικού. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι….

Photo Credits: Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς ντέρμπι οι αρχές
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ