ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η απουσία του Γιαννούλη φέρνει αλλαγές

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Fereira, PAOK (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με απουσίες τον Αστέρας Τρίπολης (18:00) στην Τούμπα και θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του. Η απώλεια του Γιαννούλη φέρνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη, που είναι τιμωρημένος, είναι η πιο σημαντική από αυτές που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα για το σημερινό (18:00) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο τρόπος που θα καλυφθεί το κενό του νεαρού αμυντικού έγινε περισσότερο περίπλοκος από τη στιγμή που έμειναν εκτός αποστολής τόσο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ταλαιπωρείται από ίωση, όσο και ο ανέτοιμος Ομάρ Ελ Καντουρί. Και αυτό διότι οι δύο τελευταίοι συνήθως αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και θα μπορούσαν να καλύψουν εύκολα την οπισθοχώρηση του Βιεϊρίνια.

Όπως και να έχει, το που θα παίξει ο αρχηγός, θα καθορίσει και το τελικό σχήμα. Με τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, πιθανότατα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς χαφ, (Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς), ο ένας από τους οποίους θα είναι περισσότερο προωθημένος και ο Πέλκας θα είναι αριστερά.

Αν τη θέση του Γιαννούλη την καλύψει ο Ροντρίγκο Σοάρες, που θεωρητικά έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας, τότε ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί μπροστά του, ο Πέλκας θα είναι πίσω από τον επιθετικό και ένας χαφ θα μείνει στον πάγκο.

Ο Ζίβκοβιτς στην εστία, Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας, Βαρέλα Ίνγκασον στα στόπερ, Μίσιτς, Μαουρίσιο στα χαφ, Λημνιός δεξιά και Σβιντέρσκι φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα στην οποία θα βρίσκονται και οι Βιεϊρίνια και Πέλκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ