ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η απάντηση είναι το δικαστήριο"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η απάντηση είναι το δικαστήριο"

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για "τις ενέργειες μίσους κατά του Ιβάν Σαββίδη", όπως χαρακτήρισε το εμετικό πανό στο "Καραϊσκάκη" και την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της 24Media και του "Εθνους".

Μία μέρα μετά την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της 24ΜΕDIA και του "ΕΘΝΟΥΣ", αλλά το περιστατικό με το χυδαίο πανό σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε τη θέση της που αποτυπώνει και την σκέψη του μεγαλομετόχου της.

Με αυτή προαναγγέλλει κινήσεις νομικής φύσης από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία και ζητά παρέμβαση του επίσημου κράτους.

Αναλυτικά:

"Μίσος, επιθετικότητα, δειλία και ατιμωρησία - αυτά είναι τα συμπτώματα της ασθένειας που έχουν επηρεάσει την κοινωνία μας. Η ασθένεια απαιτεί σωστή διάγνωση και θεραπεία. Αυτό είναι άμεσο καθήκον του κράτους και της κυβέρνησης. Πάντα ενεργούμε στο πλαίσιο του νόμου. Η απάντησή μας είναι το δικαστήριο!".

Ειδικότερα, σε ό,τι έχει να κάνει με το πανό που κρεμάστηκε στη θύρα 7 στη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα περιμένουν να δουν πώς θα κινηθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και στη συνέχεια θα καθορίσουν την ακριβή στάση τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ