ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η "ανάκριση" του Πασχαλάκη από τους μικρούς ρεπόρτερ

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, απάντησε στις ερωτήσεις πιτσιρικάδων σε μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου κι απάντησε στο εάν θα συνεχίσει στο "Δικεφάλο".

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανακρίθηκε από μικρά παιδιά στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας ίσως στην πιο ιδιαίτερη συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας του. Ένας από τους μικρούς δημοσιογράφους το ρώτησε αν σκοπεύει να φύγει από τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο 29χρονος τερματοφύλακας απάντησε:

"Έδειξα τις προθέσεις μου με την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα". Όσο για το αν κουράζεται περισσότερο στις προπονήσεις ή στα παιχνίδια ο Έλληνας γκολκίπερ δεν το σκέφτηκε πολύ.

"Θα σου πω ότι στις προπονήσεις υπάρχει μεγαλύτερη κούραση. Γιατί εκεί καθημερινά δουλεύεις ώστε να είσαι έτοιμος και ψυχολογικά αλλά και σωματικά στον αγώνα. Στον αγώνα μπορεί να χρειαστείς να επέμβεις μόνο σε μια φάση αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για να το καταφέρεις.

Επομένως μέσα από τις προπονήσεις προετοιμάζεσαι για το παιχνίδι", είπε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπαιξε ζωντανά στα social media που διαθέτει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου και ανέβασε στο twitter το εξής ποστάρισμα:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ