ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η αλλαγή δεδομένων με τον Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ουάρντα με σκοπό τουλάχιστον να διασφαλιστεί η επένδυση που έγινε στον Αιγύπτιο, που μένει ελεύθερος στο τέλος του χρόνου.

Το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα εκπνέει στο τέλος του 2020 και τα ενδεχόμενα είναι πλέον όλα ανοικτά. Και αυτό διότι φαίνεται ότι υπάρχουν σκέψεις για την κατάθεση πρότασης για την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αιγύπτιο επιθετικό παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Τούμπα στα χρόνια που ανήκει στο Δικέφαλο.

Μια πιθανή ανανέωσης του συμβολαίου του Ουάρντα ο οποίος ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δεν σημαίνει "ντε φάκτο" ότι ο Αιγύπτιος θα πάρει μια ακόμη ευκαιρία αγωνιστικά από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Από την άλλη όμως όλοι στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι παρά τα όποια προβλήματα συμπεριφοράς έχει επιδείξει ο ποδοσφαιριστής, το ταλέντο του και η ποιότητα του στο γήπεδο δεν αμφισβητούνται.

Το τι θα προκύψει για την αξιοποίηση του δεν είναι ακόμη απόλυτα σίγουρο καθώς οι οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν ακόμη παρθεί . Αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι ότι στην Τούμπα θέλουν να "προστατέψουν"την επένδυση τους στον παίκτη.

Έτσι, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ανανέωσης του συμβολαίου του προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διασφαλίσει τα δικαιώματα του στον παίκτη και να μπορεί να επωφεληθεί από το ενδεχόμενο παραχώρησης του σε κάποια άλλη ομάδα.

Η διαφαινόμενη αλλαγή δεδομένων στο θέμα του συμβολαίου του Αμρ Ουάρντα θα πρέπει να θεωρείται ενδεικτική για τη νέα στρατηγική του ΠΑΟΚ. Και ένας από τους βασικούς άξονες της είναι να καταφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ να εξασφαλίσει επιπλέον έσοδα για τον εξορθολογισμό του μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Ο Ιταλός Ντι Μπέλο στο ντέρμπι των Δικεφάλων
Στοχ: "Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ