ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η αξιολόγηση αρχίζει από το ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν είναι κρίσιμο μόνο βαθμολογικά, αλλά καθίσταται ως τεστ αξιολόγησης για όλους στον ΠΑΟΚ.

Οι "σκούπες" του γιου του Γιώργου και το μήνυμα που ακολούθησε από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη ήταν συνολικά μια αυστηρή προειδοποίηση ότι μέχρι το τέλος της σεζόν κρίνονται όλοι κάνουν το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξαιρετικά κρίσιμο.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό έχει φέρει εσωστρέφεια στις τάξεις του Δικεφάλου και ήταν εξ αρχής δεδομένο από την πλευρά της οικογένειας Σαββίδη η ευθύνη για την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα των πλέι οφ αποδίδεται σε όλους και στους παίκτες και τον προπονητή. Και αυτό που ενόχλησε περισσότερο και από το αρνητικό αποτέλεσμα ήταν η έλλειψη αντίδρασης από την ομάδα συνολικά.

Είναι φανερό ότι εσκεμμένα και οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει σε διαδικασία αξιολόγησης στη διάρκεια των playoffs που πλέον λειτουργούν ως ένα είδος εξετάσεων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν εξαιρείται ο προπονητής από τον καταλογισμό ευθυνών για την άσχημη εικόνα της ομάδας.

Μπορεί στο διάστημα της καραντίνας στις συσκέψεις που έγιναν με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τέθηκε από αυτόν ένα πλάνο για τον τρόπο λειτουργίας στις μεταγραφές και να δόθηκε ρόλο στον Αμπέλ Φερέιρα για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, ωστόσο πλέον είναι πασιφανές πως και ο Πορτογάλος, όπως φυσικά και οι παίκτες του αξιολογούνται, ότι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πλέον καθοριστικό καθώς η απαίτηση για άμεση επιστροφή στις νίκες είναι πραγματική και κάθε άλλο αποτέλεσμα θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το ήδη κακό κλίμα στο Δικέφαλο και δεν αποκλείεται να προκαλέσει και εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στα ταλέντα της ακαδημίας
Υπέγραψε τη μείωση και ο Φερέιρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ