ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γλιτώνει προσωρινά το χειρουργείο ο Αουγκούστο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Επανεκτιμήθηκε ο τραυματισμός του Αουγκούστο και από κοινού παίκτης και ιατρικό επιτελείο αποφάσισαν να αντιμετωπιστεί αρχικά τουλάχιστον με συντηρητική αγωγή.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο που υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού πέρασε την Τετάρτη (3/6) από νέες εξετάσεις. Ο Βραζιλιάνος μέσος και το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έκριναν από αυτές ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γόνατο του δεν επιβάλλει άμεσα τουλάχιστον χειρουργείο και αποφάσισαν, αρχικά τουλάχιστον να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό του με συντηρητική αγωγή.

Η κατάσταση του θα αξιολογείται κάθε εβδομάδα προκειμένου να κρίνεται και η πορεία της αποθεραπείας του.

Στα της σημερινής προπόνησης με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του σε κυκλοφορία της μπάλας καιτελειώματα με παιχνίδια σε μισό γήπεδο.

«Μοιάζει περίεργο, αλλά, ναι, είμαστε στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (07.06) έχουμε αγώνα. Τα Play Offs ξεκινούν κι ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι σε fight mode από τη στιγμή που η διαδικασία της… post season αρχίζει με ντέρμπι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι μετά το μεγάλο διάστημα απραξίας λόγω της καραντίνας. Την Τετάρτη (03.06) το πρόγραμμα είχε φυσική κατάσταση, κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα και παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που τραυματίστηκε στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος μέσος επανεξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κι από τη στιγμή που το πόδι του δεν είχε στροφική αστάθεια, αποφασίστηκε από κοινού, ο τραυματισμός του στον οπίσθιο χιαστό ν’ αντιμετωπιστεί αρχικά με συντηρητική αγωγή.Κατά τον πρώτο μήνα της αποθεραπείας, ο Αουγκούστο θα υποβάλλεται κάθε εβδομάδα σ’ εξετάσεις προκειμένου να καταγράφεται η πορεία της αποθεραπείας και η αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία κι έτσι να καταρτιστεί το πλάνο για το δεύτερο επίπεδο αποκατάστασης. Την Πέμπτη (04.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας» αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ