ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γιατί παίρνει τον 21χρονο Νίκα Νινούα

ΠΑΟΚ: Γιατί παίρνει τον 21χρονο Νίκα Νινούα

Ο Όλαφ Ρέμπε βλέπει στον Νίκα Νινούα έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική να δημιουργήσει υπεραξία την οποία θα μπορεί αργότερα να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟK και προχωρά στην απόκτηση του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φιλικό της ομάδας του με τον Ατρόμητο δήλωσε ότι ο στόχος που του έχει τεθεί από τη διοίκηση είναι εκτός από το να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική και η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει μεγάλη βαρύτητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική να αποκτήσουν υπεραξία και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποκτά και τον 21χρονο Γεωργιανό, Νίκα Νινούα ως μια επένδυση για το μέλλον.

Ο Νινούα για τον οποίο πριν μερικές εβδομάδες είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον η Μπεσίκτας, μια από τις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ στη σημερινή κλήρωση για το Champions League, τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και αναμένεται εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον αρχηγό της Ντιναμό Τιφλίδας με την οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών και με την οποία το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος του 2020. Είναι αριστεροπόδαρος χαφ που διακρίνεται για την ικανότητα του να συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να είναι παραγωγικός με 14 γκολ και 15 ασίστ σε 94 συμμετοχές. Ένας ποδοσφαιριστής με αρκετή εμπειρία, γεμάτες τις δυο τελευταίες σεζόν, δημιουργικός, αρκετά γρήγορος και με καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Όλαφ Ρέμπε θεωρεί ότι ο Νινούα έχει μεγάλες προοπτικές για το μέλλον και έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του. Και η περίπτωση του είναι χαρακτηριστική της φιλοσοφίας που θα έχει ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές με το Γερμανό υπεύθυνο για αυτές. Θα ψάξει και ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία με δυνατότητα να δημιουργήσουν υπεραξία την οποία θα μπορεί αργότερα να εκμεταλλευτεί οικονομικά ο Δικέφαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Κλείνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας
ΠΑΟΚ: Φιλικό, κλήρωση και νέα τεστ για κορονοϊό
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σταφυλίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ