ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Κέρδισε το bullying και η ανομία"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ σχολίασε με δεικτικό τρόπο τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός και με θέση του υποστηρίζει ότι "κέρδισε το bulling και η ανομία".

Μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ έβγαλε μέσω του γραφείου Τύπου προς τα έξω τη θέση του για τη διαιτησία στα ντέρμπι του Γ. Καραισκάκης - ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος

"Αναρωτιόμαστε αν σε αυτή την αγωνιστική- που καλώς έγινε κανονικά- θα έχουμε μηνύσεις, αυτόφωρα κι επιθέσεις σε διαιτητές, αιτήματα για διακοπή πρωταθλήματος και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις. Η αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη, με τα δυο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν θα σχολιαστούν άραγε από την ΚΕΔ και τον κ. Χούμπελ;

Προτιμήσαμε να απέχουμε από τις αηδιαστικές πρακτικές του Ολυμπιακού και αντί για τα χθεσινά λάθη που ο κ. Παπαπέτρου δεν είδε και πολύ περισσότερο ο κ. Μανούχος δε διόρθωσε, να επικεντρωθούμε στην αυτοκριτική και την διόρθωση των δικών μας λαθών.

Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το bullying και η ανομία κέρδισε σήμερα" αναφέρει η θέση του Δικεφάλου για την διαιτησία της αγωνιστικής και κυρίως στο αιώνιο ντέρμπι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ