ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φιλικό, κλήρωση και νέα τεστ για κορονοϊό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σημαντικές για τον ΠΑΟΚ θα είναι οι επόμενες τρεις ημέρες στις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο Πήλιο, θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και η ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης για COVID-19.

Το πρόγραμμα της μίνι προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Πήλιο θα ολοκληρωθεί με το το αυριανό φιλικό με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό (18:00). Η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναζητούν αντιπάλους για δύο ακόμη φιλικά μέχρι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που θα είναι για τα προκριματικά του ChampionsLeague στις 25 ή 26 του μήνα.

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Την Δευτέρα (10/8) ο ΠΑΟΚ θα μάθει και τον αντίπαλο του στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιον (13:00) ανάμεσα στις Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης. Ο ΠΑΟΚ όπως και υπόλοιπες ομάδες δεν θα έχει εκπρόσωπο στην κλήρωση, λόγω των μέτρων που παίρνει και η ΟΥΕΦΑ για το κορονοϊό.

ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19

Το πρωί της Τρίτης (11/8) οι ποδοσφαιριστέςτου Δικεφάλου θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης γιαCOVID-19 με αυτά της περασμένης Πέμπτης να είναι αρνητικά ωστόσο την ανησυχίανα παραμένει. Και αυτό διότι μετά το κρούσμα με το Στοχ, το δεύτερο -με ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου που δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομα του- είναι μέσα στο χρονικό πλαίσιο που θέτουν οι αρμόδιοι για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού. Έτσι στον ΠΑΟΚ περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τρίτης που αν είναι καθαρά θα δείξουν ότι, τουλάχιστον για την ώρα, η ομάδα ξεπέρασε το πρόβλημαπου δημιουργήθηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ