ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φερέιρα, ο άσσος στο μανίκι για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Φερέιρα, ο άσσος στο μανίκι για Ολιβέιρα

Η παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθεια που θα κάνει ο Δικέφαλος να αποκτήσει ξανά τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την προσπάθεια του για τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο, Σέρτζιο Ολιβέιρα, γνωρίζοντας εξ αρχής ότι αυτή μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε ποστάρισμα στοInstagramμε τον Πορτογάλο να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με ασπρόμαυροfullfaceαποτελεί ως ένα βαθμό την επιβεβαίωση ότι ο Δικέφαλος θα ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού χαφ, αναζητώντας την υπέρβαση.

Τι έχει γίνει μέχρι τώρα; Ο Δικέφαλος έκανε επαφές με την Πόρτο, χωρίς καμία πρόθεση να ασχοληθεί με τις υψηλές ρήτρες που υπήρχαν στο συμβόλαιο του, αλλά δείχνοντας την πρόθεση του να είναι η ομάδα που έχει προβάδισμα για την απόκτηση του σε περίπτωση που οι δράκοι δεν σκόπευαν να τον κρατήσουν.

Το γεγονός όμως ότι ο Πόρτο έχασε αρκετούς από τους κεντρικούς της χαφ έφερε τον Ολιβέιρα πίσω στο Ντραγκάο, ως μια σημαντική μονάδα στο ρόστερ της.

Ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε… διακριτικά, αφήνοντας όπως δήλωσε και ο Μάριο Μπράνκο στην Πορτογαλία ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει. " Μέχρι τις 31 Αυγούστου, όλα μπορούν να γίνουν", είχε πει ο αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου.

ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ

Τα δεδομένα που αφορούν την Πόρτο και το Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν έχουν αλλάξει και πολύ. Ο παίκτης ξεκίνησε προετοιμασία με τους Δράκους χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί απόλυτα αν είναι στις βασικές επιλογές του Κονσεϊσάο ή όχι.

Αυτό ίσως να είναι και το εφαλτήριο της νέας προσπάθειας που θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να τον ξαναφέρει στην Τούμπα. Όσο ο Ολιβέιρα δεν αισθάνεται σίγουρος ότι θα έχει ρόλο να παίξει στους δράκους τόσο περισσότερο θα καλοβλέπει την προοπτική του Δικέφαλου, αναπολώντας το εξάμηνο του στη Θεσσαλονίκη, όπου από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ.

ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛ

Από την άλλη υπάρχει μια τεράστια διαφοροποίηση στον ΠΑΟΚ και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα. Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο νέος προπονητής του Δικέφαλου μπορεί να αποτελέσει πολύ σημαντικό παράγοντα καθώς ως ένα βαθμό μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το Σέρτζιο Ολιβέιρα ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε και μόνο η κίνηση που θα γίνει από τον ΠΑΟΚ για επαναπροσέγγιση με την Πόρτο με τη σύμφωνη γνώμη αν όχι την εισήγηση του νέου προπονητή του, μπορεί να δείχνει στον 28χρονο χαφ πόσο πολύ τον θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ γίνεται περισσότερο δύσκολη από την στιγμή που είναι ανοικτό ακόμη το θέμα του προπονητή στην Πόρτο. Η Νιούκαστλ διεκδικεί έντονα το Σέρζιο Κονσεϊσάο και μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Δράκων θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο την ήδη μπλεγμένη κατάσταση γύρω από τον 28χρονο μέσο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ