ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φεϊρένσε για Μυστακίδη

ΠΑΟΚ: Φεϊρένσε για Μυστακίδη
EUROKINISSI SPORTS

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης, ψάχνει την επόμενη ομάδα του μετά το τέλος του δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα και η Φεϊρένσε από την Πορτογαλία δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει να κοιτά προς το εξωτερικό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον τερματισμό του δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του με μορφή δανεισμού από το Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο αυτό δεν προχώρησε.

Πλέον υπάρχει η προοπτική του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Φεϊρένσε να του έχει κάνει πρόταση να αγωνιστεί σε αυτήν ως το τέλος της περιόδου ως δανεικός. Ο 24χρονος Έλληνας ακραίος φαίνεται να είναι αρχικά θετικός ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίρρηση για να δώσει το ΟΚ στους Πορτογάλους από την στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται από το Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Φεϊρένσε έχει συγκεντρώσει μετά από 17 ματς 11 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία (17η) θέση της πρώτης κατηγορίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος (Primeira Liga).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ