ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Iσλανδός Ίνγκασον αν πωληθεί ο Χατσερίντι

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Iσλανδός Ίνγκασον αν πωληθεί ο Χατσερίντι

Ο Ισλανδός αμυντικός της Ροστόβ, Σβέριρ Ίνγκασον, είναι ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που κοιτούν στον ΠΑΟΚ, στην περίπτωση αποχώρησης με ανταλλάγματα του Εβγέν Χατσερίντι. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού καθώς είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Εβγέν Χατσερίντι. Μέσα στις περιπτώσεις που κοιτούν οι άνθρωποι του Δικέφαλου είναι και αυτή του 25χρονου Ισλανδού της Ροστόβ, Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος αξιολογείται από τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι του 2020.

Μια εξαιρετική περίπτωση αν κρίνει κανείς από την ηλικία του, αλλά και τη μέχρι τώρα παρουσία του στο ρωσικό πρωτάθλημα. Η περίπτωση του Ισλανδού και κάθε άλλου αμυντικού εξαρτάται από το τι πρόκειται να γίνει με τον Χατσερίντι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει φτάσει στα γραφεία του Δικέφαλου πρόταση για την παραχώρησή του και αυτή έχει κάνει τους ανθρώπους του να ξεκινήσουν κινήσεις για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Αν ο Χατσερίντι αποχωρήσει από την Τούμπα φέρνοντας ανταλλάγματα και όχι ως ελεύθερος ή δανεικός, τότε και ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει αρκετά χρήματα τον αντικαταστήσει με παίκτη από «υψηλό ράφι». Ο ύψους 1,88μ Ίνγκασον είναι εν ενεργεία διεθνής με την Ισλανδία, συμμετείχε και στο Μουντιάλ της Ρωσίας και φέτος έχει 17 συμμετοχές με δύο γκολ με τη Ροστόφ, την ομάδα από την πόλη στην οποία εδρεύει και δραστηριοποιείται ο Ιβάν Σαββίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ