ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, έχεις βάθος; Απόδειξη...

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ, πανηγυρικό, Πέλκας, Αθανασιάδης EUROKINISSI SPORTS

Οι τραυματισμοί και οι απαντήσεις που καλούνται να δώσουν όσοι παίκτες του ΠΑΟΚ πάρουν ευκαιρίες στο σημερινό (15:00) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (15:00) και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ, απέναντι στον φορμαρισμένο Πανιώνιο. Ο Βλάνταν Ίβιτς, στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ διατήρησε το ίδιο αρχικό σχήμα, κάτι που είχε καιρό να συμβεί.

Οι τραυματισμοί (Τζάλμα, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς) και οι τιμωρίες (Μαλεζάς) αναγκάζουν τον Σέρβο τεχνικό να στραφεί στον πάγκο του, με τους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού να καλούνται να δώσουν απάντηση στο αν ο ΠΑΟΚ έχει όντως το βάθος πάγκου που χρειάζεται να έχει μια ομάδα που καλείται να διεκδικήσει στόχους, ειδικά, όσο η σεζόν φτάνει στο τέλος της, και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, αλλά πολλές φορές, έρχονται και προβλήματα, όπως αυτά τα μαζεμένα που αντιμετωπίζουν οι ασπρόμαυροι.

Στην άμυνα, ο Μαλεζάς θα αντικατασταθεί από τον Λέοβατς, με τον Κρέσπο να πηγαίνει από το αριστερό άκρο της άμυνας, στο κέντρο αυτής. Στη μεσοεπιθετική γραμμή, οι Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Αθανασιάδης είναι πρώτα φαβορί για να πάρουν την θέση των Ουάρντα, Τζάλμα και Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ